Pozdravni govor


Predsjednica HPD-a
Prof. dr. sc. Alma Mihaljević-Peleš 

Poštovane kolegice i kolege!

Osobita mi je čast i zadovoljstvo pozvati nas na naš tradicionalni skup 17. Hrvatski psihijatrijski dani, koji će se ponovo održati u Opatiji u našem poznatom okruženju 4 Opatijska svijeta  od 20. – 23. listopada 2021.g. Zadnji naš skup održan je ovdje  u listopadu 2018.g. Epidemija je uvjetovala održavanje  Psihijatrijskih dana u 2020.godinu u virtualnom obliku. Ove godine družit ćemo se do subote 23.10. do 12.00 sati. Premda znam da nam to neće biti dovoljno da razmjenimo sva iskustva i razmišljanja koja su nas u proteklim vremenima opterećivala, nadam se da se  u vremenima koja su pred nama biti još puno takvih susreta. Kao i svih prethodnih godina uživat ćemo u osvježavanju  i razmjeni znanja i iskustava, a u pauzama u međusobnim druženjima u prekrasnom Opatijskom  okruženju.

Ove godine Vas pozivam, da  predložite dva imena gost-predavača. Bilo bi  zanimljivo da to  budu stručnjaci izvan naše zemlje  lii netko među nama koga još nismo čuli.  Nastojat ćemo zainteresirati i kolege iz regije da nam se pridruže na našem skupu.

Pristigle radove kao i prethodnih godina podijelit ćemo u oralne i poster prezentacije, pa ljubazno molimo autore da napomenu koju vrstu prezentacije preferiraju i kojoj od predloženih tema da pridružimo njihov rad. Organizacijski odbor će ovisno o mogućnostima, rasporediti pristigle  prezentacije. Nemojte nam zamjeriti ako poneke želje nećemo moći uslišati, jer će oralne prezentacije biti uvjetovane vremenskim terminima.

Kako bi organizacijski odbor imao dovoljno vremena za razvrstavanje pristiglih radova, molim Vas da svoje sažetke pošaljete zaključno s 30. kolovozom 2021.

Unaprijed hvala na vašem odazivu i veselim se ponovnom zajedničkom druženju.

Predsjednica HPD-a
Prof. dr. sc. Alma Mihaljević-Peleš